Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Flera matcher idag

Det är inte bara ÖSK som spelar allsvensk fotboll idag. Detsamma gäller ÖSK Ungdoms pojkallsvenska lag som idag kl. 19:00 möter BK Forward på Trängen. Trist när det blir den här typen av kollisioner. Årets lag är nämligen välspelande och trevligt att följa. Dessutom finns det några riktigt duktiga fotbollsspelare i laget. Hur styrkeförhållandet gentemot Forward ser ut lär vi veta efter kvällens möte. ÖSK spelade oavgjort i den första omgången (3-3 borta mot Mellerud), medan Forward vann med klara 4-0 mot Adolfsberg.

Tillägg: ÖSK vann med 2-0. Se Jan Sundelius kommentar för detaljer.

ÖSK Söder spelar sin hemmamatch i den andra omgången av Närkesfyran på konstgräset i Hallsberg – förklara det den som kan. För motståndet står Vretstoprs IF, ett lag som i förhandssnacket placerats in i favoritbåset. Matchen börjar kl 19:30.

Tillägg: Förlust med 4-0. Se NA:s rapportering.

1 kommentar – kommentera

Jan Sundlius

En härlig 2-0 seger för ÖSK. Efter en trevande start gjorde laget en bra insats, framförallt i amdra halvlek då också båda målen kom. Målskyttar Haris Karahmet och Mirza Basic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.