Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oavgjort i den allsvenska premiären

ÖSKs pojkallsvenska lag var i Mellerud igår och spelade fotboll. Den första omgången i pojkallsvenskan var det som stod på programmet . Matchen slutade oavgjord 3-3 efter vad som uppenbarligen var en stark slutforcering från ÖSKs sidan. Enligt en notis på Melleruds hemsida ledde hemmalaget med 3-1 då det var 10 minuter kvar att spela. ÖSK hämtade alltså ikapp det försprånget.  För ÖSKs mål svarade Mirza Basic, Haris Karahmet och Lukman Murad.

Nästa match för laget spelas redan på onsdag då det är Forward som står för motståndet på Trängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.