Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lägerhelg(er) för ÖSK Ungdom

100417. Cupseger för 96-orna.
ÖSKs två P96-lag hade nog en trevlig utflykt till Degerfors idag inom ramen för sitt läger på hemmaplan. Båda två lagen placerade sig som tvåa i sina gruppen och gick vidare till slutspelet. Slutspelat för lag ÖSK U Svart blev det i en av kvartsfinalerna när man fick stryk av Carlstad United med 5-6. Det resultatet tyder på en oavgjord match med straffläggning. ÖSK U Vit gick däremot hela vägen och besegrade i finalen BK Forward Svart med 1-0. På vägen till finalen besegrades i tur och ordning IFK Munkfors, IK Sturehov och Degerfors IF Vit.

I Skara besegrade PAL-laget Alingsås IFs pojkallsvenska lag med 2-1. Några närmare detaljer kring den matchen har jag inte.

100416.
Två av ÖSK Ungdoms åldersklasser passar på att arrangera mer eller mindre ambitiösa träningsläger under kommande helg. Klart imponerande är man i gruppen P93/P94 som sänder hela 42 spelare plus ledare för ett tredagarsarrangemang i Skara. Utöver träning blir det även matchspel. Det pojkallsvenska laget vässar formen mot Alingsås IFs P17-lag och P93/94orna möter ett P94 lag från Skara FC.

ÖSKs 96-or är inte riktigt lika ambitiösa och arrangerar ett läger på hemmaplan med övernattning i klubbstugan på Ekäng. På programmet står träning på konstgräset i Hallsberg på fredagskvällen och deltagande i en turnering i Degerfors på lördagen. Ett smart sätt att låta de yngre killarna känna på hur det är att övernatta hemifrån tillsammans med killarna i gruppen.

1 kommentar – kommentera

Jan Sundelius

Resultat från träningsmatcher i Skara. ÖSK PAL-Alingsås IF 2-1 (Målskyttar Julius Jadling och Stefan Hannason) ÖSK P17-Skara FC 0-2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.