Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Div 2 Södra Svealand – Silly Season 2010

100415. Mokede till Karlslund
Karlslunds IF skriver, att man i sista stund kommit överens med Samuel Mokede om att denne skall representera KIF under den kommande säsongen. Den tidigare ÖSK-spelaren (45 tävlingsmatchen under åren 2002-2003) har varit runt en hel del. I närtid representerade han Syrianska år 2008 (delvis som tränare) och han var väl i Forward förra året utan att få speltid. Är hans fysik och form ok, så har nog Karlslund ordnat en förstärkning i sista stund.

100413. Glöm Gravem.
Både Eskilstuna City och FC Värmbol har jobbat hårt för att knyta Mathias Gravem till sig, när denne flyttar hem till Södermanland igen. Resultatet? Umsonst, skulle nog tyskarna säga. Gravem har nu nämligen bestämt sig det blir div 4-fotboll i sommar. Det blir Flens IF Södra som kommer att kunna glädja sig över förstärkningen.

Folket: Flens drömvärvning – Gravem

100406. KIF lånar ut Albin Jansson till IFK Värnamo.
Karlslund skriver på sin hemsida, att man under vårsäsongen lånar ut sin backtalang Albin Jansson till IFK Värnamo. Där kommer han bland annat att spela ihop med förre ÖSK Ungdomsspelaren Jonathan Ring. KIF motiverar utlåningen med att Albin inte får tillräckligt mycket speltid i KIF. Varpå man lånar ut honom till ett div 1-lag.

100403. Smedby lånar från IFK Norrköping.
Folkbladet skriver, att Smedby har lånat in ytterligare en spelare. Det är IFK Norrköpings mittfältare Erik Jansson som under våren kommer att byta matchtröja.

100330. Smedby lånar från Sleipner.
Folkbladet skriver, att Smedby lånar anfallaren Stefan Persson från Sleipner.

100327. al-Asadi åter i Gute.
helagotland.se skriver, att Hussein al-Asadi är tillbaka och spelklar för Gute efter en utflykt till Dubai.

100325. Bissarna lånar från Södertälje.
Södermanlands Nyheter skriver, att Nyköpings BIS är på väg att låna en back och en mittfältare från Assyriska. Det enda som återstår verkar vara att få med de aktuella spelarna på iden.

100325. Gravem valde ingen.
Mathias Gravem har varit ett hett eftertraktat nyförvärv i både Eskilstuna och Katrineholm. Nu har han dock valt att stå över vårsäsongen, skriver Katrineholms-Kuriren, medan han väntar på att få reda på var någonstans han skall arbeta. På en VFC närststående blogg kommenteras situationen och Gravem själv har svarat i en kommentar. Av allt att döma lutar det mest åt Värmbol-hållet för närvarande.

100324. Plus och minus i Smedby.
På Smedby AIS hemsida går lagets nye tränare Anders Borg igenom vilka spelare som lämnat klubben och vilka som tillkommit. Det verkar (för den oinvigde) som om minussidan skulle väga något tyngre.

100323. Akropolis lånar från AIK
Klubben skriver på sin hemsida, att man lånar in mittfältaren Christoffer Orfanidis från samarbetsklubben AIK, Solna.

100320.Truppen klar hos Karlslund
Grannarna hos Karlslund verkar ha spikat årets trupp. I alla fall tillräckligt mycket för att kunna lägga upp den på sin hemsida. Sedan kan ju spelare ändå komma och gå under säsongen.

Rent spontant tycker jag att truppen ser stark ut. Man har lyckats behålla större delen av de spelare som vann div 2 för två år sedan och som spelade div 1-fotboll förra året. Förlusterna eller kanske man skall säga föryngringen har skett i anfallet. Stellan Carlsson och Dennis Fransson kan inte ersättas hur som helst. I deras ställe kommer två lovande yngre, för att inte säga unga, landslagsmeriterade spelare, Kalle Holmberg och Isaac Kiese Thelin, att få betydligt mer speltid. Vi får se om det räcker till för att fylla tomrummen efter de utflyttade.

Kalle var ju inlånad och spelade med ÖSK Ungdom under hösten och har definitivt möjligheter att utvecklas till en riktigt bra spelare. ÖSK har ögonen på honom och under december månad gästtränade han till och med tillsammans med ÖSKs A-trupp. Isaac är kanske den lite tyngre spelare som man saknat i KIFs anfall de gånger Dennis Fransson inte funnits med på planen. Han känns dock än så länge inte lika självklar som Kalle i rollen som framtidstalang. För div 2 duger han dock väldigt bra.

100318. Smedby förlorar försvarare.
Folkbladet skriver, att Smedby AIS förlorar sin försvarare Johan Larsson till Söderköping. Larsson har tidigare bland annat representerat Sylvia i Superettan.

100316. Försvarare till Akropolis.
Järvaklubben Akropolis förstärker sina försvarslinjer med nyfövärvet Max Clauss från Brommapojkarnas A-trupp. Det är en väl meriterad spelare trots sina unga år (född 1989),  som skrivit på för klubben. Clauss deltog i en allsvensk match förra året, men spelade hela 18 gånger året innan, då BP gick från Superettan till Allsvenskan.

100309. Nygammalt hos Vallentuna.
Norrortsklubben skriver på sin hemsida, att man gjort klart med en återvändande målvakt. Stefan Söderqvist har efter spel hos GUSK och Frej hittat tillbaka till Vallentuna igen.

100303. Tre nyförvärv för Akropolis IF.
Akropolis skriver på sin hemsida, att tre nya spelare skrivit på för seniorlaget.

100302. Chiquita skrev på för City.
Eskilstuna City har återbördat den förlorade sonen Chiquita Seasay till sin A-trupp. Anfallaren har skrivit ett ettårskontrakt med sörmlänningarna.

Eskilstuna City: Lagbygget snart klart!
Folket: Chiquita klar för City
Eskilstuna-Kuriren: Chiquita tillbaka i City

100224. FC Gute: Hotas av bostadsbrist.
Gotlänningarna kan helt oplanerat bli av med sin tränare Tony Matsson. Den sista mars går hans hyreskontrakt ut och efter det har han ingenstans att bo.

helagotland.se: FC Gute kan förlora sin A-lagstränare

100220. Allerbrand klar för Eskilstuna City.


100219. FC Gute förstärker försvaret (ytterligare)
.
Gotlänningarna ligger på bra och har nu rekryterat in ytterligare en mittback till laget. Det är den utflyttade öbon Sebastian Starkenberg som skrivit på för Gute efter ett år med Halmia.

helagotland.se: Starkenberg klar för Gute – till slut

100218. Allerbrand nära City.
Det verkar allt troligare att den förre Halmstadspelaren Thomas Allerbrand kommer att representera Eskilstuna City under denna säsong, skriver eskilstunatidningen Folket.

100216. City tvekar om Biselius.
Uppfattningarna om Erik Biselius framtid verkar gå isär i Eskilstuna City. Medan Peder Ståhl skulle välkomna talangen, tycker Peter Linqvist, klubbens ordförande, att man skall satsa på en äldre, mer erfaren och billigare målvakt.

100216. FC Gute: Helt klart med Nobell.
Gotlänningarna har nu allt klart med Marcus Nobells övergång till ö-laget. Detta efter det att man kommit överens med Nobells tidigare klubb Östers IF om de ekonomiska bitarna. Nobell är av allt att döma en mycket målfarlig anfallare, som förra året vann skytteligan i sin div 2-serie trots att Myresjö, det lag han representerade, åkte ur serien.


100215. 1+3 hos Karlslund.

NA skriver, att Karlslunds IF nu har spikat årets trupp efter att ha tagit in nyförvärvet Bobocarr Sohna från Huddinge IF samt förnya avtalen med trion Carl-Magnus Jonsson, Pontus Pers och Rasmus Norén.

100215. Värmbol testar irakisk landslagsback.

100213. Bissarna testar landslagsmålvakt. Södermanlands Nyheter skiver att Nyköpings BIS testar den gambiske målvakten Musa Bajaha. Denne gjorde så sent som år 2008 4 landskamper för Gambia. Hans svenska karriär har väl inte direkt varit spikrak. Från GAIS via Emköpings SK har han under de senaste åren representeratdiv 4-klubben IFK Viksjö.
Nyköpings BIS: Bissarna testar målvakt med erfarenhet

100211. City söker målvakt.
Eskilstunalaget verkar ha fått upp ett nytt spår i sin jakt på en stabil förstemålvakt. Det spåret leder till förre detta VSK-underbarnet Erik Biselius, som av allt att döma verkar sugen på att ta steget över Mälaren. Det enda som verkar återstå nu är att parterna börjar prata med varandra. Det är eskilstunatidningen Folket som står för detta rykte.

En spelare som City redan talat med är den förre Halmstadsjunioren Thomas Allerbrand, bördig från Sala. Enligt Eskilstuna-Kuriren är det inte långt kvar till kontraktsskrivandet.

100205. FC Gute stärker försvaret.
Visbyklubben har fått besked från Hjalmar Bertwig om att denne, efter några månaders tvekan, nu bestämt sig för att göra ett fotbollsår till. Bertwig med mittbacksmeriter från IK Sirius, då i Superettan, blir säkert en stabil grund att bygga försvarsspelet på.

helagotland.se: Påskrivet och klart – Bertwig till FC Gute
helagotland.se: Försvarsklippan har bestämt sig

100204 Gravem närmare Eskilstuna City
Allt tyder på att det blir ett jobb för Mathias Gravem i Eskilstuna. I så fall kommer han att representera eskilstunalaget. Det är man redan överens om. Ett frågetecken återstår dock. Hur snabbt kommer det presumtiva nyförvärvet att komma i matchdugligt skick. För närvarande rehabtränar han efter att ha opererats för en hälseneoperation.
Folket: Elfirman vill ha Gravem

100204 Skador på Gotland
FC Gute dras med skador på två av sina spelare – skador som i värsta fall kan bli långvariga (knä resp. ljumskar).
helagotland.se: Skador oroar i FC Gute

100202. Anfallare till Vallentuna.
Vallentuna BK skriver på sin hemsida att man kontrakterat den 24-årige anfallaren Niklas Almqvist. Almqvist spelade tidigare med div 3-laget Råsunda IF, men var knäskadad under fjolårssäsongen. (Det låter ju inte helt klockrent, men de vet väl vem de värvat).

100129. City söker fortfarande målvakt.
Eskilstuna City har det fortfarande om inte tunt så i alla fall ungt och oerfaret på målvaktssidan. Arbetet på att få in mer rutin på målvaktssidan har ännu inte varit framgångrikt. Köpings Frank Pettersson gick till Dalkurd och ex-allsvenske Oskar Wahlström valde Västerås SK.
Folket: Wahlström sa nej till City – igen

100128. Starkenberg närmare Gute.
Gutes förhoppningar att få loss mittbacken Sebastian Starkenberg från Halmia verkar ha ökat. Det handlar om pengar (som Gute inte har) men Halmia tros vara medgörliga på den punkten, trots allt. Den potentielle mittbackskollegan Hjalmar Bertwig fortsätter att träna, men har inte bestämt sig än för om han också vill spela.
helagotland.se: Gute och Halmia närmar sig en lösning

100128. Safari spelsugen igen.
Det verkar som om Eskilstuna City får behålla sin rutinerade Zaman Safari. När våren kommer närmare infinner sig spelsuget igen.
Folket: ”Kommer vi bara överens så spelar jag”

100128. Vallentuna får mittback från Norrby.
Från Vallentunas håll har det varit rätt så tyst så här långt. Men det betyder absolut inte att man legat lågt i kylan. Nu skriver klubben på sin hemsida att man gjort klart med Erik Johansson, en 22-årig spelande mittback som tidigare representerat Norrby.
Vallentuna BK: A-lag….Mittback ut- Mittback in

100126. Näfver vill träna med Karlslund.
ÖSKs tidigare vänsterytter Kristoffer Näfver hoppas på/räknar med att kunna träna med Karlslunds IF den närmsta tiden, skriver NA. Om det även blir spel med laget, om han inte får något kontrakt med en klubb högre upp i fotbollens näringskedja framgår inte.

100126. Fortfarande oklart för Gravem.
Hur Mattias Gravems fotbollsvår kommer att gestalta sig är fortfarande oklart. Inget jobb än gör att han inte kunnat välja mellan Eskilstuna City eller Värmbol FC. Dessutom gör en nyopererad hälseneinflammation, att han inte ens vet om han kommer att kunna spela fotboll igen.

Folket: Skadan som stör Citys drömvärvning

100122. Gute ser starkare ut för var dag som går.
Gutes husorgan helagotland.se skriver att klubben har goda förhoppningar om att kunna värva Sebastian Starkenberg från Halmia samt att hos Hjalmar Bertwig känns det bra – både i huvudet och i kroppen.

100121. Robin Ingvarsson till BK Forward.
Karlslund tappar ytterligare en del i offensivkraft när nu Robin Ingvarsson bestämt sig för att nästa säsong spela för BK Forward. Tidigare har ju både Stellan Carlsson och Dennis Fransson lämnat klubben till förmån för Degerfors resp. Örebro Syrianska.

NA: Kif-mittfältare klar för Forward

100121. City och Peder Ståhl jobbar på truppen.
Folket: Citytränaren om Chiquita: ”En klart intressant spelare”
Folket: ”Randigt” testar bollskicklig Strängnäskille
Folket: Zaman sugen på fortsättning

100116. Målskytt till FC Gute.
Ö-laget har kommit överens med Marcus Nobell om spel för Visbyklubben denna säsong. Nobell gjorde förra säsongen 17 mål för div 2-laget Myresjö, som trots detta degraderades till div 3. Helt klart imponerande – målskyttet alltså.
helagotland.se: Nobell flyttar hem – klar för FC Gute
helagotland.se: FC Gute får en striker i boxen

100112. Från Eskilstuna.
Folket: Nu är Chiquita tillbaka i City
Folket: Citys unga målvaktsduo

100112. Förlängningar hos Karlslund.
KIF skriver på sin hemsida att man förlängt kontrakten med Jonas Persson, Carl-Magnus Jonsson och Pontus Pers.

100111. Påfyllning hos Bissarna.
Nyköpingsbissarna har värvat en 19-åring med div 2-erfarenhet från Myresjö samt förlängt med en av sina ”veteraner”.
Nyköpings BIS: Ungt nyförvärv med division 2 rutin är klar för Bissarna

100108. Skellefte-back till Gute.
FC Gutes husorgan helagotland.se skriver, att gotlänningarna nu är överens med David Bystedt och Skellefteå FF om att ytterbacken under den kommande säsongen kommer att representera ö-laget.

100107. Status Quo i Karlslund
Jag sprang ihop med Richard Nilsson på ICA Maxi och passade givetvis på att fråga ÖSKs tidigare assisterande tränare hur läget är i Karlslund. Jodå, tyckte Richard, det ser väl rätt så bra ut. Några speciella nyförvärv verkar man dock inte vara ute efter utan koncentrerar i stället ansträningningarna på att behålla fjolårets div 1-gäng. Det är i det avseendet fortfarande oklart vilket vägval Robin Ingvarsson kommer att göra. Forward försöker ju som bekant att locka över den bollbegåvade mittfältaren till Trängen. Nya intressanta spelare för A-laget lär man hur som helst få i och med att de unga anfallarna Isaac Kiese Thelin och Kalle Holmberg borde vara mogna att ta ett större ansvar.

100107. helagotland.se: GA-bollvinnaren till Hangvar

100107. Katrineholms-Kuriren: Gravem ännu aktuell för VFC

100106. Katrineholms-Kuriren: Pektas hoppas på kontrakt i Turkiet

100105 Eskilstuna-Kuriren: Cityspelare till Turkiet.

100105 Mer om Mathias Gravems framtidsplaner.
Mattias Gravem fortsätter att engagera de två eskilstunatidningarna. Idag skriver de att han är klar för Eskilstuna City.

Om: Han får ett jobb han sökt i Eskilstuna.
Dock: Får han jobb i Katrineholm så verkar han vara mer eller mindre klar för Värmbol.

Klarheten visar sig bestå i att han är överens med City om villkoren om Eskilstuna-omet skulle realiseras. För övrigt nämner en av artiklarna att han gjorde sin elitdebut i BK Forward. Det hade jag ingen aning om.

Folket: ”Messias” kan bli Citys frälsare
Eskilstuna-Kuriren: Gravem tackade ja till City

100104 Gravem het i Södermanland.
Både Eskilstuna City och Värmbol försöker för tillfället säkra en namnteckning från Mathias Gravem. Denne söker jobb i Flen och har varit i kontakt med båda klubbarna. Hos City verkar man övertygade om att det är för eskilstunalaget han kommer att spela om jobbsökarbitarna faller på rätt plats.

Folket: City jagar ex-allsvensk forward
Eskilstuna-Kuriren: Gravem träffade City

100103 Jonas stannar hos Karlslund.
B K Forwards försök att locka över spelare från Karlslund går väl så där. Milt sagt – uppenbarligen har div 1 spel med Forward inte någon attraktionskraft för KIFarna.  Senast att tacka nej är den tidigare ÖSK Ungdom-målvakten Jonas Persson, som alltså fortsätter hos Karlslund (skriver papperstidningen). Tidigare har ju Calle Olsson tagit samma beslut. Kvar hos KIF att hoppas på för Torsten Medin & Co finns ”bara” Robin Ingvarsson. Om det är egna fjolårserfarenheter av div 1-spel eller klubbytet som sådant som avskräcker  framgår inte.

Ett tag såg det lite oroväckande ut för Karlslund, när man rätt snabbt tappade både Stellan Carlsson och Dennis Fransson, men situationen verkar nu vara under kontroll och utflödet av spelare hejdat. Kanske har Richard Nilssons återkomst som tränare bidragit till att klubbens attraktionskraft stärkts.

100102 Treårskontrakt i Eskilstuna.
Eskilstunatidningen Folket berättar att man jobbat med spelarkontrakten under mellandagarna i City. Resultatet har så här långt blivit en mittfältare från Kvicksund samt ett knippe juniorer.

Folket: Hägg klar för City

091228 Glädjebesked för Karlslund.
NA skriver att Calle Olsson valt att stanna kvar i KIF trots ett utgånget kontrakt och locktoner från BK Forward. Div 2-försvararna i Södra Svealand bör därför lägga in några snabbhetsträningspass i veckan för att kunna hänga med då Calle kommer farande. Att Calle blir kvar var extra positivt för klubben och laget med tanke på att man tappat anfallarna  Stellan Carlsson till Degerfors och Dennis Fransson till Örebro Syrianska.

NA: Högaktuell för Forward – då vann Kif dragkampen
Eyravallen: Forward leter russin i Karlslunds kaka

091222 Diverse julgodis.

Karlslunds IF: Grundel tillbaka i KIF.
Karlslund skriver på sin hemsida att ny assisterande tränare blir Petter Grundel. Tidigare var det väl Tomas Ivhall som hade den positionen, men Tomas är numera utvecklingsansvarig hos Adolfsbergs IK.

Bissarna: Försvunnen son återfunnen i Nyköping.
Nyköpingsbissarna gläds på sin hemsida över att mittbacken Per Pettersson återvänt efter ett besök hos Sleipner.

Eskilstuna City: Målvaktsproblem hos City.
Peder Ståhl vet ännu inte vem som kommer att agera sista utpost nästa säsong. Vill det sig riktigt illa blir det ett tomt mål då träningen drar igång på nyåret.

Gute FC: Hellre bra än snabbt för Bertwig.
Potentielle supernyförvärvet Hjalmar Bertwig har ännu inte bestämt sig för om han skulle tycka att det vore roligt att spela fotboll med Gute.

091221. Vänsterfotad talang fortsätter hos Bissarna.
Nyköpings BIS: Jansson har förlängt sitt kontrakt
Södermanlands Nyheter: Jansson stannar i Bissarna

091218. Nyheter från Östersjökusten.

Nyköpings BIS.
Klubbens hemsida: Talangfulle Rohlin är klar för Bissarna

FC Gute.
helagotland.se: Skyttekungen stannar i Gute
helagotland.se: Nobell har ännu inte bestämt sig

091217. Det händer en del på en dryg vecka.

Nyköpings BIS.
Klubbens hemsida: Nyförvärv är klart och TFF spelare får chansen att ta en plats i A-truppen
Södermanlands nyheter: Bissarna värvar yttermittfältare

Eskilstuna City.
Folket: Målvakten och skyttekungen avvaktar Citys besked

Värmbols FC
Värmbol som nyss skrivit avtal med AIK släpper sin målvakt till Åtvidaberg.

Klubbens hemsida: Gustav Jansson klar för Åtvidaberg
091209. Gute hoppas på Bertwig.

Den förre siriusförsvararen Hjalmar Bertwig tränar just nu med Gute, som hoppas att få se sin förlorade son tillbaka i laget till den kommande säsongen.
helagotland: Fyra kandidater till nästa års lag

091203. Ståhl söker målvakt.
Peder Ståhl söker en målvakt för Eskilstuna City, skriver Folket. Köpings Frank Pettersson är av allt att döma en tänkbar kandidat. En köpingspelare som inte längre är det är målgöraren Martin Sjölund, som inte vill spela med City.

091202. En ung och en gammal för Gute.
På helagotland.se verkar det finnas en sportredaktion, som följer utvecklingen i Gute mer eller mindre i realtid. Tänk om alla lag i den här serien var lika lyckligt lottade.  De senaste  artiklarna kan berätta om två spelare, som faktiskt inte lämnat laget utan i stället förlängt. Gute har nu 8 man under kontrakt och hoppas se en trupp på 16 – 18 sspelare på träningarna.
helagotland.se: Nyström förlänger med Gute

helagotland.se: Gute-veteran fortsätter – ett år til
091201. Smedby förlorar mittfältare till Sleipner.

Folket: ”Lillen” klar för Sleipner

091201. City bildar bolag och sänker biljettpriset.
Det är dock inte ett fotbollsbolag utan ett investeringsbolag. Biljettpriset går ner från 80 till 20 (!) kronor.
Eskilstuna-Kuriren: City bildar bolag

091128.
Katrineholms-Kuriren kör med en rätt märklig rubriksättning: På Värmbolsfronten intet nytt
AIK Fotboll: AIK och Värmbols FC i samverkan

091127. AIK och KSK i samarbete med Värmbols FC
Katrineholmsklubben knyter fastar kontakter både uppåt (med AIK) och nedåt (med Katrineholms SK).

091127. Bissarna bygger trupp.
Lite in och ut från nyköpingslaget och en sammanställning av hur truppen ser ut i dagsläget.

091125. ”Sörpings” trotjänare byter till Smedby AIS
Två-årskontrakt till 34-åring från Söderköping

091124. Sjölund till City?
Köping FFs målgörare Martin Sjölund kan vara på väg till Eskilstuna City. Han imponerade mot City då han gjorde tre mål. Men under resten av säsongen blev det bara två till. Har stannat upp i sin utveckling, tycker jag.
Folket
: Sjölund sänkte City – nu är han på väg hit.

091124. Målskytt kan lämna FC Gute.
Jakob Sandberg gjorde 12 mål förra året. På det var han (givetvis) bäst i Gute och tog även en tredjeplats i divisionens skytteliga. Nu verkar der som om det är stor risk att Gute får klara sig utan honom nästa år.

Helagotland: Flera klubbar intresserade av Sandberg
091120. Spelartapp hos FC Gute.

Gute verkar ha drabbats av en del avhopp från sin spelartrupp, men det finns även positiva besked att glädjas över.

Helagotland: FC Gutetränaren beklagar besluten
Helagotland: Två positiva besked för FC Gute
Helagotland: Spelarkvartetten stannar i FC Gute

091119. Smedbyanfallare på jakt efter nya mål.
Inlånade Mohammad Tadayon lånades av Smedby under höstsäongen. Rätt så lyckat skulle det visa sig eftersom Tadayon gjorde åtta mål på nio matcher.  Tillräckligt många för att han nu hoppas på en plats i ett lag högre upp i serien. Tjugofemåringen påstår dessutom att han är fotbollsfostrad i Örebro SK. Fast det skall nog vara ÖSK Ungdom, som dock inte låter lika bra. Något avtryck hos Sportklubben.net har han nämligen inte gjort.

Folkbladet: ”Jag är stadens bäste anfallare”

091118. City har haft omstart.
Peder Ståhl har dragit igång träningsverksamheten igen med sina adepter i Eskilstuna City. Två nya spelare fanns på plats för att försöka träna sig till en plats i Citys A-trupp.
Folket: City testar skyttekung med brokig karriär
Eskilstuna-Kuriren: Två nya visade upp sig när City drog igång

091113 helagotland.se
Åskoogh klar för två år till i FC Gute

091111 Nyköpingsbissarna tittar på Blomberg.
Mikael Blomberg alltså. Enligt en artikel på lagets hemsida tror man sig kunna knyta den meriterade spelaren från IFK Norrköping till sig. Dessutom testas det friskt med spelare från närområdet.

091111 Karlslund tappar anfallare.
På annat håll har noterats att Karlslunds IF är på väg att förlora Stellan Carlsson till Degerfors och att Dennis Fransson blivit syrian på gamla dagar.

Skadan som stör Citys drömvärvning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.