Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Latorp i Distriktscupen

Div 5-laget Axberg och Latorp från Närkesfyran gjorde i går upp om vem som skall få möta ÖSK i Fastighetsbyrån Cup. Det blev Latorp som drog det längsta strået i en målrik match som slutade 6-3 efter 1-1 i halvtid.

Det här innebär alltså att ÖSKarna kan ställa in sig på en kort resa upp till Björkvallen vid Kilsbergsranden. ÖSK var där i samma ärende år 2006 och det var en riktigt trevlig kvällsutflykt. Matchen skall enligt cupens körschema vara spelad senast den 31 maj, men på den punkten brukar man tillämpa en viss flexibilitet. Frågan är väl närmast hur ÖSK tänker disponera sin trupp och dess aktiviteter under VM-uppehållet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.