Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Frempong skadad igen

Studie i knäskador: Av målgörarna i sexmålsmatchen mot IFK Örebro förra hösten är det bara Adam Botvidsson, som för närvarande är spelbar. Gustaf Lundholm (menisk), Michael Jidsjö (knä) och James Frempong (menisk) kan inte spela.

 

Det förvånade nog många (bland annat mig) när James Frempong inte fick förlänga sitt kontrakt med ÖSK. Förmodligen var det hans skadehistoria som låg honom i fatet. James verkade ha en närmast magisk förmåga att dra på sig skador. Allt ifrån de alltför vanliga bristningarna och känningarna i baksidan av låren till direkt ovanliga skador som stukade tår etc. Inte blev det bättre av att hans spelstil mer eller mindre inbjöd motståndarna att stoppa hans framfart med olagliga medel.

Nu är det dags igen. I sin nya klubb Gefle IF har han inte fått någon speltid än, men tid på operationsbordet kommer han att få. Den här gången är det en meniskskada som håller honom borta från spel.

Arbetarbladet: Frempong måste opereras

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.