Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jacob Nilsson till Alta

Jacob tar sig framåt i fotbollslivet - nu senast till Norges motsvarighet till Superettan. Fotot från Alta IFs hemsida.

Eller kanske snarare i Alta, eftersom det var dit den före detta talangtruppsspelaren flyttade för ungefär ett år sedan. Då för att spela under Thomas ”Hula” Johannesson i div 2-laget Bossekop UL. Nu har han tagit steget över till Altas förstalag Alta IF, som spelar i Adecco-ligan – den näst högsta norska ligan.  För närvarande är han lite småskadad (lyskestrekk) , men det verkar inte vara någon större fara med honom. Det kan nog Hula hjälpa till med om det skulle behövas någon experthjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.