Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktscupen: Storvinst för Axberg

I distriktscupen håller man just på med att göra klart med sin första omgång. Bland helgens resultat noteras att Axbergs IF  (div. 5) slog Finnerödja IF (div. 7)  med hela 9-1.  Ett intressant resultat sett med ÖSK-ögon eftersom Axberg nu kommer att få möta Latorp (div 4) i nästa omgång. Segraren i den matchen kan sedan se fram emot storfrämmande – eller i alla fall storfrämmandets B-lag.

Åttondelsfinalerna skall vara spelade och klara till den 31 maj, så det är väl inte helt omöjligt att ÖSK väljer att komma till spel med ett starkt lag. Så värst mycket annat finns det väl inte att göra medan man väntar på att VM skall bli färdigspelat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.