Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Paulinho i Örebro

100326.
NA:s Lasse Wirström har intervjuat Paulinho.

Paulinho drar på sig tröja nr 29 för första gången (foto: ÖSKs hemsida)

100325. Eftermiddag.
ÖSK: Paulinho Guará: Perfekt för mig.
ÖSK: Presskonferens: Som att få en julklapp i mars.
NA-TV: Se Paulinho dra på sig ÖSK-tröjan (video)

100325. Förmiddag.
NA skriver i sin pappersutgåva, att Paulinho kommer till Örebro idag och att han kommer att presenteras vid en presskonferens. Förhoppningen är att han skall vara spelklar till matchen mot Mjällby. I alla fall rent pappersmässigt. Det hänger på hur snabbt fotbollsförbundet kan klara av registreringsarbetet. Hur det står till med hans fysiska status vet man uppenbarligen inte än.

Beträffande Danny Uchechi så vill man inte säga något än, men har lovat besked idag. Förmodligen då i samband med presskonferensen. Det mesta lutar väl åt att man tar in honom också. Annars hade man säkert sagt det. Det är ju alltid roligare att ha två positiva saker att berätta på en presskonferens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.