Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Slutstation för Barsom?

Ryktena ikväll är starka, att det nyförvärv som Syrianska FC har lovat att presentera i morgon heter Abgar i förnamn och Barsom i efternamn. Denne har av allt att döma tvingats att utlösa Plan B, eftersom ingen av hans mer meriterade intressenter slagit till (allsvensk klubb, norsk klubb, utländsk hemlig klubb).

Med 32 tillryggalagda år i sitt CV, så finns det väl en hel del som talar för att det här blir Barsoms sista klubb. Syrianska ser efter värvningarna av Ijeh och nu Barsom väldigt starka ut och det är väl inte alls otroligt att vi kan få se Barsom på Behrn Arena nästa år igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.