Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Invigningsfest för Konstgräset


ÖSK Ungdom (Ekäng) skriver på sin hemsida, att nu är ett datum för invigningsfesten för klubbens nya konstgräsplan spikad. Det blir på Stora Hotellet den 15 maj. Så det enda som återstår nu är att få plasten på plats. För detta krävs dock en snöfri plan och rätt antal plusgrader. Sedan är det i princip bara att rulla ut och klistra plasten, enligt en projektet närstående källa.

En del har det skett sedan jag åkte förbi ÖSK Ungdoms högborg senast. Så har till exempel belysningen kommit på plats. Att konstgräset är efterlängtat kan man se av antalet träningspass och träningsmatcher, som de yngre årsklasserna förlagt till Kumla och Hallsberg under vintern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.