Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En Bedoya till?

200305.
NA skriver, att Alejandro Bedoyas två år yngre bror Santiago kommer till Örebro för provspel och -träning under VM-uppehållet. Santiago spelar företrädesvis på vänsterkanten och oftast som vänsterback.

NA: Lillebror Bedoya på väg till ÖSK
Northeastern University: #16 Santiago Bedoya
200309.
Nättidningen Yanks abroad är som vanligt på hugget och har redan nu fått upp en artikel om Bedoya d.y.

Yanks abroad: YOUNGER BEDOYA TO TRIAL WITH OREBRO

Intressant att Alejandro uppenbarligen inte alls var inblandad i provspelet och att den person som rekommenderade Santiago inte hade koll på att Alejandro spelar i Örebro. Men det hela gick väl genom en eller flera agenter, som gjorde den kopplingen. Annars vore nog sannolikheten att Santiago skulle komma till Örebro av alla klubbar väldigt liten. Killen verkar hur som helst väldigt sugen på att ta steget över Atlanten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.