Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Två nej och ett kanske

Papperstidningens Lasse Wirström skriver idag om läget på ÖSKs anfallsfront. Christian Noah och Finnur Justinusson – de två provspelarna från onsdagsmatchen mot Syrianska – har fått beskedet att de inte ingår i ÖSKs framtidsplaner. Beträffande Mame Niang väljer ÖSK att vänta i stället för att lämna besked. Någon ytterligare provspelare på ingång har man inte, men detta kan enligt Lennart Sjögren snabbt ändra sig. Det är till och med möjligt att man kan testa ytterligare någon provspelare i matchen mot Degerfors på onsdag.

Skadesituationen bland anfallarna är inte så bra. Kim Olsen har blödning i vaden och det går inte att säga hur lång tid läkningen kommer att ta. Robin Staaf är långt från speldugligt skick och för första gången säger man att det är osäkert om han överhuvudtaget kommer att kunna spela. Positivt är det dock att Michael Jidsjö verkar vara återställd och har kunnat gå för fullt de senaste sex veckorna (enligt NA).

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.