Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rosendal i väsbymål

100222.
Peter Rosendal verkar vara på väg att skaffa sig ett nytt målvaktsjobb. När Väsby United mötte och besegrade FC Syrianska (blivande onsdagsmotståndare för ÖSK) med 4-2 var det dalkarlen och ÖSKs tidigare tredjekeeper som var sista utpost. Chanslös på målen, enligt Väsbys hemsida.

100214. Rosendal på väsbybänk
Det har varit rätt tyst om förra årets tredjemålvakt hos ÖSK. För tre veckor sedan kom det fram att han bara varit ett missat SMS från kontrakt med Brage. I samma veva nämndes det att han provtränade med Väsby United. Nu verkar det som om han lyckats hålla sig kvar i norra Stor-Stockholm, eftersom Väsby rapporterade honom i matchtruppen inför deras möte med Assyriska. Något spel för Peters del verkar det dock inte ha blivit.

2 kommentarer – kommentera

Pingback: Silly vinter 2010 « Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK Fotboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.