Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder organiserar sig

ÖSK Söder verkar ha fått ordning på både organisation och hemsida ungefär samtidigt. Hemsidan var i kraftigt behov av en restaurering, vilken nu har inletts. Den sportsliga organisationen har också den restaurerats, vilket faktiskt framgår av hemsidan. Bara det ett ordentligt fall framåt. Mera sånt. Av allt att döma kommer Söders lag att ledas, tränas och coachas på följande sätt under den kommande säsongen:

Sportchef: Thomas Astvald (Marcus pappa, alltså)
Huvudtränare: Kimenga Kitambala (Ny för året, från norrköpingsklubben Sylvia)
Assisterande tränare: Jonas Carlberg (Fjolårets huvudtränare som så framgångsrikt förde laget till sin bästa placering någonsin)
Tränare (div 7): Valeh Gafarov-Engvist (Var en av tränarna för ÖSK Ungdoms P93-or förra året)
Coach: Göran Karlsson (För div 7-laget?)
Fysisk tränare: Thommy Åström (Befordrad från positionen som lagets mascot)
Lagledare: Peter Ivarsson (Precis som ifjol, faktiskt)
Lagledare: Berth Dimberg (Den allestädes närvarande)

Vad man kan lägga märke till förutom vem som gör vad är att reservlaget – eller vad man nu skall kalla det – har återuppstått i divisionsjuskepnad. Förra året klarade det laget sig kvar i div 6 med näppe, men för i år så tackade Söder av ekonomiska, spelar- och ledarmässiga skäl nej till fortsatt spel på den nivån. Nu verkar det dock som om det inte kommer att bli något div 8-lag för ÖSK Ungdoms P93-or. Därmed har dörren öppnats för ett andralag inom ramen för ÖSK Söders verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.