Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Joakim Gren till BK Forward

Jag såg på BK Forwards hemsida, att Joakim Gren nu står upptagen som medlem av Forwards A-trupp. Det var han i och för sig under hösten också, men då var han utlånad av Örebro SK. Nu verkar det som om han tillhör Forward på riktigt. I och för sig har jag inte sett något från Forwards sida om detta. Men jag kan ju ha missat (eller så har de gjort det). Att truppsammanställningen är up-to-date framgår bland annat av att man redan hunnit få med Karlslundsförvärvet Robin Ingvarsson. Det var bara någon vecka sedan det blev klar med hans övergång.

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.