Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Färdigspelat i futsal

Inget av ÖSKs två futsallag lyckades hundraprocentigt i de regionala gruppspelet som idag avgjordes i Storfors. I fortsättningen kommer man alltså att kunna koncentrera sig på att bygga för utomhussäsongen, utan att någon futsalfinal om två veckor ruckar på planerna. Men visst hade det varit kul om något av lagen tagit sig ända fram. Möjligheten fanns nog.

Det äldre laget spelade oavgjort i morgonmatchen mot de blivande gruppvinnarna Carlstad United, men förlorade sedan klart mot IFK Mariestad och så var den dagen förstörd. I kvällsmatchen blev det sedan vinst mot Eneby BK, så resultatfacit blev en av varje.

Det yngre laget verkar ha varit ännu närmare ett avancemang. Avgörandet kom först i kvällens sista match där man förlorade knappt mot gruppsegrarna från Alingsås IF. Tidigare på dagen hade man spelat oavgjort mot Carlstad United (dessutom med samma siffror som P17-laget samt slagit Lindö FF.

Sammanfattningsvis kan man nog säga, att årets futsalsäsong gått riktigt bra för ÖSKs pojklag med förstaplatser i distriktet i de tre äldsta pojkklasserna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.