Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Robert Walker nära kontrakt

100210.
Jönköping Södra ville nog helst ha argentinaren José Luís Villagra. Men för att kontraktera honom räckte ekonomin inte riktigt till. Därför går man vidare med den tidigare ÖSK-spelaren Robert Walker, som verkar vara nära en överenskommelse med klubben.
– Det pågår förhandlingar och vi ligger väldigt nära varandra. Förhoppningsvis kan det bli klart i veckan, säger klubbens fotbollsansvarige Hans Lindbom till nättidningen Jnytt.se.

100208. Lyckat provspel för Robert Walker
ÖSKs föredetting Robert Walker provtränade och provspelade förra veckan hos Jönköping Södra. På lördagen spelade han som en av tvåorna i en 4-2-3-1 uppställning. En position som jag tror passar den kampvillige Robert riktigt bra. Rapporterna från Jönköping är också positiva:
– Intresset för båda är större nu än innan matchen. De stärkte sina situationer och det ser positivt ut för båda, säger fotbollsansvarige Hans Lindbom till nättidningen Jnytt.se.

Problemet för Roberts del verkar dock vara, att man testade ytterligare en spelare som defensiv mittfältare.  Denne gjorde också bra ifrån sig och klubben har bara ekonomi för att ta in en spelare.

För övrigt verkar träningsmatchen och grannstadsderbyt mot Husqvarna FF ha varit en riktig hit publikmässigt. Nästan 1300 personer hade tagit sig till Elmiahallen för att se matchen.  Det är ju som på försäsongsmötena mellan ÖSK och Degerfors.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.