Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Barsom till Syrianska?

Det verkar gå trögt för Abgar Barsom att hitta en klubb som lever upp till hans tre anställningskriterier: plats, pengar och placering. Men vem hade kunnat ana att resultatet kanske blir det följande.

Plats: Södertälje
Pengar: Knappast allsvensk nivå
Placering: Superettan

Av allt att döma har Barsom nu dammat av Plan B och talar om att skriva på för Syrianska FC tillsammans med sina syrianska polare Louay Chanko, Sharbel Touma och David Durmaz. Fast kanske inte alla på en gång, eftersom Chanko och Tuoma trots allt är kontraktsbundna. Aftonbladet har bakgrunden:

Sportbladet: Syrianska kan få rejäl transferbomb.

Om det här verkligen har varit Barsoms plan från början kan man ju undra vad det har varit för mening med att träna med ÖSK, försöka få träna med Djurgården (det fick han inte), samt att resa till Turkiet. För i så fall hade han väl kunnat börja träna direkt med Syrianerna. De hade knappast sagt nej till en sådan begäran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.