Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P93 – Slutspelat i Laxå

100206.
Motståndet i gruppspelet blev av allt att döma lite väl tufft för det unga juniorlaget från ÖSK. Bäst gick det i lördagskvällens sista match mot Lillkyrka IF,  där resultatet blev en uddamålsförlust med 2-1. Inga gjorda men fler insläppta blev det dessvärre  både mot örebrolaget FK Bosna 92 (0-6) resp. Röfors IF (0-5). Men något annat var nog inte heller att vänta. Killarna gjorde det bra som tog sig till lördagsmatcherna.

100204 Gruppspel för 93-orna i Esab Cup
ÖSKs unga 93-or har av allt att döma haft en trevlig kväll i Laxå. Med en facit på två vinster av tre möjliga har laget kvalat in till Esab-Cups gruppspel. Torsdagskvällens segrar kom mot Jula BKs juniorlag (3-0) och Laxås P94 (5-2). Förlust blev det däremot inte så oväntat mot Degerfors juniorer, som även de vann med en tremålsmarginal (3-0).

I gruppspelet på lördag kväll blir det sedan betydligt tuffare motstånd. Direktkvalificerade är FK Bosna 92 (i närkestrean i år) samt div 6-laget Lillkyrka IF,  samt en kvalseriesegrare som blir klar först i morgon kväll.

ÖSKs P93or till Laxå
I kväll åker ÖSKs nyblivna (får man väl nästan säga) P93-lag till Laxå för att vara med på ESAB -Cup. Motståndare i kvalgruppen är Jula BK J, Degerfors IF J samt Laxå P94.  Ettan och tvåan i gruppspelet går vidare till den ”riktiga” turneringen som fortsätter på lördag. (I morgon kväll är det också kvalificeringsgruppspel).

ÖSKs motståndare ser väl inte helt omöjliga ut även om Degerfors J får gälla som favoriter. Jula BK är ett lag från Mariestad och deras spelstyrka är helt okänd här uppe i Bergslagen. Rimligtvis kommer det att stå mellan dem och ÖSK i kampen om den andraplats som ger fortsatt spel.

Bloggen önskar killarna Lycka till och många mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.