Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Regional serie P15 ”lottad”

Serieindelning och spelprogram för 15-åringarnas förberedelser för 16/17-åringarnas pojkallsvenska är klar. Serien är av allt att döma populär eftersom Svealand numera består av två delar – den västra och den östra. Örebrolagen spelar i den västra serien med deltagande av följande lag:

BK Forward, Carlstad United, FBK Karlstad, IK Franke (Västerås), IK Oden (Västerås), Karlslunds IF, KB Karlskoga, Skiljebo SK (Västerås) och Örebro SK FK.

Det här är tidsmässigt sett en riktig mammut serie med den första matchen redan den 20 mars och avslutas först den 30:e oktober. ÖSK börjar hemma med ett möte med IK Franke, som brukar ha riktigt bra lag i pojkåldrarna. Den andra omgången får man lov att stå över på grund av det ojämna antalet anmälda lag. I den tredje omgången reser man till Västerås för match mot Skiljebo SK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.