Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ståhl och Rohlen till landslagsläger

Talangtruppens två 16-åringar Andreas Ståhl och David Rohlén ingår i den drygt 60 pojkar starka grupp som tagits ut för deltagande i 94-ornas landslagsläger på Bosön. Sällskap från Örebro till lägret kommer de att ha av IK Sturehovs målvaktstalang Jakob Kindberg. Lägret arrangeras mellan den 11 och 14 februari och krockar tyvärr för ÖSK-killarnas del med regionfinalerna i futsal, som spelas samma helg.

Edit: Som påpekats i kommentarerna så har Jakob Kindberg gått över till Karlslunds IF.

2 kommentarer – kommentera

ÖSK:are

Hej!

Jättebra och intressant blogg! Vill bara upplysa om att Jakob Kindberg har gått över till Karlslunds IF HFK. Föreningen är jag säker på, däremot vilken kull han tillhör är jag osäker. 94:orna har ju lagt ner, så troligtvis 93:orna och den kullen över det (u-laget kanske det heter i Karlslund…). Han var reservkeeper i dm-finalen mellan ÖSK-KIF nyligen.

Patrick

Jakob Kindberg tillhör sedan senhösten 09 Karslund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.