Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Duktiga damer

Jonas Ask påpekar vänligt i en kommentar till AIF-cupen, att ÖSK Söders damlag är riktigt bra. Så bra, att de faktiskt fått en möjlighet att försöka kvalificera sig för SM-slutspel i inomhusfotbollens ädla konst. Tydligen har de kvalificerat sig i egenskap av Lucky Loser eller något i den stilen. Det är bara för mig att applådera och gratulera. Bra gjort – speciellt som laget inte ens spelade i distriktets förstadivision.

Fortsättningen följer i Haninge nu till helgen där man kommer att möta Flens IF Södra och Bollstanäs IK. Sörmlänskorna borde väl inte vara helt oövervinneliga, men jag har en känsla av att Bollstanäslaget kan bli en hårdare nöt att knäcka. Bollstanäs var i alla fall på den tiden jag bodde i norra Storstockholm en rätt välorganiserad föreningen med en mycket framgångsrik ungdomssektion.

I övrigt kan från futsalens värld noteras, att det blivit en del omkastningar i ungdomarna regionalspel. De äldre flickorna behöver inte åka till Storfors. Dit skickas i stället ÖSKs P15-lag tillsammans med P17. Så det blir flickor för sig och pojkar för sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.