Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Otränad Walker ingen hit i Norge

Papperstidningen har snappat upp att ÖSKs föredetting Robert Walker varit i Norge och provspelat hos Nybergsund (Adeccoligan).  Det gick inget vidare och han blev hemskickad med oförrättat ärende. Av den norska tidningsartikeln som NA refererar till framgår att Robert av allt att döma inte var i matchform. FVN.no kommenterar:

Ikke like imponerende var midtbanemannen Robert Walker (Sandefjord-trener Patricks sønn) og keeperen Milan Burjaktarevic. Førstnevnte var da heller ikke den best trente som har ikledd seg den hvite Sundet-drakta.

Att hålla sig i spelbar form för att kunna se bra ut om möjligheten till provspel skulle dyka upp måste vara ett stort problem för de spelare som av en eller annan anledning blivit kontraktslösa. På det sättet kan nog Cetinkayas solresa till Turkiet faktiskt bidra till något positivt, även om tanken att uppvisningsspela sig till nya kontrakt verkar något långsökt.

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.