Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Emra på plats

100117.
Fotbollskanalen har snappat upp att Emra nu är i Maastricht för att träna med MVV. Dessutom är man hos kanalen rätt bra på att översätta holländska.

Fotbollskanalen: Emra Tahirovic på plats hos MVV: ”Inga stora pengar”
Dagblad De LimburgerTahirovic traint mee bij MVV

Förhoppningsvis är Emra i bättre form och något mer träningsvillig än han var då han kom till Örebro för ett år sedan. Det behövs nog för att kunna övertyga holländarna om att han skall ta en plats i truppen.

100114. Ingen Hollandsflytt för Emra, eller…?
NA skriver att Emras utlåning till den holländska div 2-klubben MVV Maastricht stött på ett allvarligt problem – klubben har inga pengar. Och inte ens Emra kommer gratis.
NA: Ingen Tahirovic i Holland

En åsikt som dock inte delas av den holländska tidningen de Limburger. Där skriver man att MVV hoppas att så snabbt som möjligt kunna kontraktera Emra.
De Limburger: MVV mikt op spits Tahirovic

Tja, vad skall man tro? Förmodligen är det så att man från MVVs sida inte ville bekräfta något till NA förrän allt är klart. De Limburger sitter närmare handlingarnas centrum och bör ha en bättre insikt i affären.

100112 Omstart igen för Emra
För vilken gång i ordningen har jag inte riktigt koll på, men några gånger har det i alla fall hunnit bli. Sportbladet skriver att Emra kommer att spela för den holländska div 2-klubben MVV (Maastrichtse Voetbal Vereniging). Enligt tidningen rör det sig om ett lån med en köpoption. Det är bara att hoppas för Emras skull att han är bättre tränad än vad han var förra året då han kom till Örebro.

Sportbladet: Flyttar till division 2 – i Holland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.