Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsstart

Idag startade försäsongsträningen på riktigt. Papperstidningen skriver, att det kommer att vara fyra spelare som inte tillhör ÖSKs A-trupp med då träningen dras igång. Det är de tre provspelarna Christian Söderberg, Johannes Skoglund och Anders Mogren. Dessutom fortsätter Abgar Barsom att träna med ÖSK medan han väntar på det rätta telefonsamtalet. Däremot verkar det som om Mirza Jelecak hittat en ny träningsplan eller så har NA i hastigheten glömt bort honom.

Utöver utsocknes medverkande är nog Boris Lumbana och Edvin Möller med på planen. Speciellt beträffande Boris har jag hört en hel del positiva kommentarer beträffande chanserna till en lärlingsplats. Han gjorde ju definitivt inte bort sig heller under december månads två träningsmatcher.

Slutligen lär det vara Lars Mosanders första dag på det nya jobbet.

NA: Kallt men varmt mottagande för ÖSK:s senaste tillskott.

SR P4 Örebro: Träningen igång för ÖSK (med audio).

ÖSK: Träningen är igång igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.