Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 7 september

Arbetet med att riva byggnadsställningarna på läktarens fram- (?) eller om det nu är baksida fortgår. Äntligen kan man börja få en riktig bild av hur läktaren kommer att se ut IRL. Klicka på bilden för bättre upplösning.

090907_Östra Läktaren1
Högst upp på läktaren arbetar man med vad som väl skall bli loger. På Västra Läktaren var idén med loger en rätt senkommen idé och fönstren är inte så stora. På Östra Läktaren har de funnits med i planeringen hela tiden och det gör att nästan hela fasaden blir av glas.

På markplan arbetar man med att installera något slags invasionsskydd för att förhindra eller i alla fall försvåra att supportrar kommer in på planen. Någonting som definitivt saknas på de tre andra läktarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.