Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Berra till Frankrike?

090831. Sval höst för Berra och Basse
Det blir ingen flytt för Bertin Zé och Eric Bassombeng till varmare trakter (typ Frankrike). Enligt deras agent Christian Ekoka blir de kvar i Örebro – i alla fall hösten ut.
NA
: Eric och Bertin Zé blir kvar i Örebro

090821. NA: Bertin Zé nära Frankrike-flytt

090821. Eller kanske, trots allt.
Den franska klubben Arles-Avignon skriver om Berra som om det vore mer eller mindre klart att han kommer att köpas in. På deras hemsida står det:  Le camerounais Bertin Zé Ndille qui avait fait un essai concluant aux yeux de Michel Estevan est revenu de Suède (formalités auprès de son ancien club Orebro) et devrait signer dans les prochains jours.

Vilket översatt till engelska av Googles översättningsrobot blir till: The Cameroonian Bertin Ndille Zé who had made a conclusive test in the eyes of Michel Estevan returned from Sweden (formalities with his former club Orebro) and should sign in the coming days.

090817.
Berra blir kvar, trots allt?
Till NA, säger ÖSKs Lennart Sjögren att man inte hört något från Arles-Avignon, den franska klubb med vilken Berra provtränat den senaste veckan.  NA: Bertin Zé blir kvar

090814. NA: ”Berra” i stället för Cygan

090813.
Det verkar att gå bra för Berra under hans provträning i Frankrike. En fransk websida skriver så här:

Autre défenseur dans le viseur, moins connu celui-là, Bertin Ze Ndille. Ce Camerounais âgé de 22 ans est arrivé cette semaine de Suède, où il portait jusqu’alors les couleurs d’Örebro. Il a fait très forte impression lors de son premier entraînement, à tel point que le club envisage sérieusement de l’embaucher. Cela pourrait se faire très vite car d’autres clubs de L2 se montrent curieux sur son cas

vilket automatöversatt till engelska blir:

Another defender in the sight, less known that one, Bertin Ze Ndille. This 22 years old Cameronian arrived this week of Sweden, where it carried the colors of Örebro hitherto. It made very strong impression at the time of its first drive, to such a degree that the club seriously plans to engage it. That could very quickly be made bus of other clubs of L2 are curious on its case

090811.
Svartvitt noterade att Bertin Zé saknades på dagens träning och tog reda på orsaken. Det visade sig att han är i Frankrike för provträning med Arles-Avignon, ett lag i den franska andraligan.

Svartvitt: ”Berra” provtränar med fransk klubb
Svartvitt: Agenten: ”Bertin behöver speltid”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.