Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fastighetsbyrån-Cup: Kvartsfinalerna

25 aug. FK Bosna 92 (4) – ÖSK (A) 8-3 (4-0)
ÖSK verkar ha fått till en rejäl urladdning då man mötte Bosna på tisdagskvällen. 8-0 (i spel) är stora siffror även för att vara i distriktscupen mot ett div 4-lag. Bosnas mål var resultatet av deras bonusstraffar. NA har en del detaljer om matchen. ÖSK får i nästa omgång som är semifinalen möta div 5-laget IFK Hallsberg, som ju mycket överraskande slog ut Karlslunds IF HFK.

Karlslunds FF (5) – IFK Örebro (3) 2-1
Karlslunds talanglag går fram som en ångvält i distriktscupen. I den förra omgången tog de död på BK Forwards cupförhoppningar och igår var det div 3-laget IFK Örebro som fick sträcka vapen. Starkt gjort av KIFs talanger som i semifinalen kommer att få möta div 4-laget Vretstorps IF.
KIF: Cupskräll igen av KFF

IFK Hallsberg (5) – Karlslunds IF HFK  (1) 4-2
I Distriktscupen kan allt hända och ikväll gjorde det det igen. Div 5-laget slog ut Karlslund som ju spelar i ettan. Hemmalaget slog in tre straffar och gjorde dessutom ett spelmål. Karlslund gjorde förmodligen misstaget att åka till Hallsberg med ett för svagt lag. KIFs två mål gjordes av Dennis Fransson, så det verkar ändå inte ha varit ett rent B- eller C-lag som var där. Resultatet i denna match är extra intressant eftersom IFK Hallsberg nu kommer att få möta Örebro SK i semifinalen.

BK Forward/Eyra (5) – Vretstorps IF (4) 9-10
Vretstorp gick (för mig) något överraskande vidare till seminfinal i distriktscupen. Forwards talanglag slogs ut efter straffläggning. Visserligen tillhör segrarna toppskiktet i Närkesfyran, men jag trodde ändå att Forwardstalangerna, som är på väg uppåt genom seriesystemet, skulle klara av avancemanget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.