Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bantningskur för Emra.

090825. Bantningskur för Emra.
Det blev inget portugisiskt proffskontrakt för Emras del. Istället har han, avslöjar NA, rest tillbaka till Zurich där han nu skall sättas på ett individuellt träningsschema, som skall få honom både slankare och i form.

090721. Emra på väg mot nya äventyr
NA skriver idag, att Emra Tahirovic kan vara på väg att pröva sin lycka i en portugisisk klubb. Varken Emra eller hans agent Oliver Cabrera verkade intresserade av att kommentera ryktet så det kan nog ligga något i det.

NA: Emra på väg till Portugal

Faktum är att Emra siktades på Rosta Gärde igår dit han kommit för att titta på Elite Hotel Cup. En plats där han inte borde befinna sig med tanke på att hans schweiziska klubb FC Zurich för tillfället torde hålla på med sin försäsongsträning. Men han var väl så att säga ”in transit”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.