Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren

Papperstidningen skrev i morse en del om arbetena på Behrn Arena, bandyavdelningen. Man hoppas ha hallen klar till någon gång i slutet av oktober. Insprängd i texten finns det också en uppgift om att Östra Läktaren skall invigas i samband med matchen mot IFK Göteborg den 23 september. Vad nu invigas kan betyda?

Till den 23 i nästa månad är det ju bara en månad kvar – vad hinner man göra klart tills dess. Innanmätet lär väl inte var färdigt, så man kanske menar läktarsidan. Men då måste man nog snarast börja ta ner byggnadsställningarna och påbörja arbetet med att montera stolarna på den övre sektionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.