Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haginge om krisen i Djurgården

Patrik Haginge hoppade ur askan i elden. När han lämnade ÖSK för Djurgården var ÖSK på väg att resa sig ur den kris som drabbade klubben i samband med tvångsnedflyttningen. Klubben han gick till hade ambitionerna att åter bli en toppklubb, men sedan dess har det gått käpprätt åt andra hållet. Djurgården tycks vara ett lag stadd i upplösning och Patrik tycker att det är en hel del som påminner om den ÖSK-kris han genomlevde. NA:s Johan Arvidsson har intervjuat Patrik med anledning av måndagsmatchen. För Patriks del är det inte ens säkert att han får spela inför sin gamla hemmapublik.

NA: Haginge liknar krisen med ÖSK:s mardrömsår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.