Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 30 juli

Sedd från Behrn Arena verkar det inte hända speciellt mycket på läktarbygget. På den del som vetter mot planen går det näppeligen att urskilja några framsteg. Vad beträffar taket så är det dolt av byggnadsställningar, så eventuella framsteg är svåra att upptäcka och dokumentera. Men inuti läktaren utförs det dock en del jobb även om jag får uppfattningen att arbetsstyrkan är reducerad på grund av att vi nu befinner oss i semesterperioden.

Jag gjorde idag ett litet besök i läktarens inre (bottenvåningen) och där ser det ut på det här sättet:

090730_Östra Läktaren
Ingenting att bli upphetsad över. Man kan dock notera, att jämfört med Västra Läktaren så är upplägget på den Östra helt annorlunda. På Västra innehåller bottenplanet diverse kommersiella verksamheter och i den södra delen förbereds utrymmen för ÖSK Fotboll, som kommer att tas i anspråk då Fotbollshuset så småningom försvinner.

I den Östra Läktaren domineras bottenvåningen av ett publikt utrymme som väl dels skall fungera som ingången till läktarens olika sektioner, dels kommer att användas för försäljning under matcherna. Så ser det i alla fall ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.