Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fastighetsbyrån Cup: Laxå IF – Örebro SK

Plats: Ramundervallen, Laxå
Tid:
29 juli kl. 19:00
Domare: Patrik Almkvist, Örebro

Matcherna i distriktscupen är aldrig vunna på förhand – hur lätta de än ser ut att vara på papperet. Det har vi fått uppleva nästan hur många gånger som helst. Förlusten mot SMÅ för några år sedan, straffsparksläggningen mot Lekeberg förra året, det avgörande övertidsmålet mot Svartå för något år sedan. Förlusten mot IFK Kumla, då Ian Jeffs blev utvisad och kom i onåd för all framtid. Exemplen på hur ÖSK snubblat sig fram genom och ut ur turneringen under årens lopp är otaliga. Ingenting är givet.

Men ändå. Med den trupp som ÖSK skickar till Laxå borde det inte ske några olycksfall i arbetet. Laxå verkar i år vara ett rätt mediokert mittlag i fyran. 14 poäng på 12 matcher med 22 gjorda och 21 insläppta mål. Om man antar att ÖSKs försvar kan hantera Laxås anfall, så borde det uppenbarligen rätt porösa försvaret inte kunna täppa till då ÖSK anfaller. Kan man hoppas.

En del om truppen och cupen på ÖSKs hemsida: Dags för distriktscupen igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.