Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 21 juli

Det verkar inte hända så mycket med läktarbygget för tillfället. Men det gör det säkert ändå. Det är bara det att på själva läktarsektionerna har arbetena gått i stå. Så länge som byggnadsställningarna på den blivande sittplatsdelen så att säga står i vägen är det svårt att göra något. Men på taken, på andra sidan och inne i läktaren sker det nog en del. Jag tog några bilder på läktarens fram- bak-(?) sida idag för att visa hur den kan komma att se ut från Rudbecksgatan för de som kommer  österifrån. Den blir nog rätt snygg med en glasfasad och en lätt rundning. Som vanligt här på WordPress måste man klicka på bilderna för att få den bästa skärpan.

090721 Östra Läktaren_1

090721 Östra Läktaren_2
090721 Östra Läktaren_3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.