Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Målvaktstalang stannar i Sverige

090622_Nils Carlsson

Nils Carlsson fortsätter i Sverige minst två år till.

Nils Carlsson, som förra året dök upp från ingenstans (nåja, USA) och 16 år gammal tog hand om målvaktsjobbet i ÖSK Söder, avancerade på ca. ett år till nästan landslagsklass. Samtidigt har det funnits ett stort frågetecken beträffande hans fortsatta karriär. Hans familj reser nämligen tillbaka till USA och för Nils har frågan varit om han skall följa med eller stanna kvar.

Nu har han bestämt sig och för de närmaste två (skol)åren blir det Sverige och Örebro för Nils del. Vi kommer alltså att få möjlighet att följa hans och jämngamle Axel Svedbergs utveckling som målvakter i talangtruppen och i ÖSK Söder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.