Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 15 juli

Det är inte så lätt att se vad som händer på läktarbygget för tillfället. Om det händer något alls – byggjobbarna kanske är på semester. Så här såg det i alla fall ut nu i kväll. Det är fortfarande en massa byggställningar i vägen som skymmer vad som eventuellt pågår på taket. (Klicka på bilderna för bättre skärpa).

090715_Östra Läktaren1

På ett visst avstånd ser väl Östra Läktaren ut ungefär som den gjorde för en vecka sedan.

Men går man lite närmare. Till exempel till Södras östraste del, så kan man se att man nog håller på att bygga tak i alla fall. Så här ser det ut. Bilden är tagen av Östras nordvästra hörn. Alltså det som vetter mot Maxi.

090715_Östra Läktaren2

Går man närmare ser man att man i alla fall gjort en del på den övre delen av taket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.