Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget landslagsspel för Nils Carlsson

När landslagstruppen för fyrnationsturneringen i Halland offentliggjordes idag fanns inte Nils Carlsson med som en av de två uttagna målvakterna. Kanske inte så konstigt – att ens bli uttagen till ett landslagsläger var en stor framgång för Nils, som ju bara varit i Sverige i ca. ett år. Fler chanser kommer och fler tåg kommer att gå. Nu får istället Nils och Axel Svedberg inrikta sig att hålla tätt för ÖSK Söder samtidigt som de fortsätter att fungera som back-up för Peter Rosendal i talanglaget.

En som så att säga gick hela vägen var Karlslunds anfallare Isaac Thelin. Isaac kom med på lägret på en reservplats och gjorde uppenbarligen så bra ifrån sig att han fanns med när man ur de 68 lägerdeltagarna vaskade fram en 18-mannatrupp. Kul för Isaac, som verkar vara en trevlig och positiv grabb och som i allmänhet finns på åskådarplats, då ÖSK Ungdom och ÖSK Söder spelar. Ytterligare en örebroare finns för övrigt med i spelartruppen. Det är BK Forwards Simon Leonidsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.