Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Klart med Assyriska för Näfver

090713. Länstidningen: Debut – utan lyckligt slut

090708
. NA skriver att det sista pusselbitarna nu har fallit på rätt plats för Kristoffer Näfver. ÖSK löser honom från hans kontrakt (och vice versa) och han är alltså fri att gå vart han vill. Vilket i det här sammanhanget är liktydigt med Assyriska FF i Södertälje. En något oviss fotbollsframtid väntar nu, eftersom kontraktet med Assyriska bara omfattar höstsäsongen.

NA: ÖSK släpper Näfver gratis
Assyriska FF: Kristoffer Näfver till Assyriska
Länstidningen: Näfver klar för Assyriska

090706. Enligt Länstidningen i Södertälje är Kristoffer Näfver nära en övergång till Assyriska FF. Enligt tidningen är klubb och spelare överens om anställningsvillkoren och det enda som återstår är vissa detaljer som skall klaras ut mellan de två klubbarna.

Länstidningen: Näfver överens med Assyriska
NA
: Näfver: Jag är överens med Assyriska
FotbollDirekt: Näfver lämnar Örebro: ”Jag har skrivit på för annan klubb”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.