Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 1 juli

För närvarande pågår bara diverse sista-minuten-jobb på läktarens framsida (baksida?) så att man kan stänga in AIKs supportrar på ett säkert sätt på söndag. Gubbarna uppe vid taket jobbar på – oklart dock med vad. Innen i läktarens innandömen hamras det, men på vad är det omöjligt för en utanförstående att avgöra. Dagens digitala dokumentation. (Som vanligt gäller att ett klick på bilden framkallar en betydligt bättre upplösning).

090701_läktarvy

Inpasseringen kommer av allt att döma att ske nerifrån. Åskådarna kommer att passera in vid hörnet mellan Södra och Östra för att sedan ta sig upp via de små minitrappstegen som nu kommit på plats.

090701_trappsteg

Över de två centralt placerade insläppen till läktaren ( det är väl de som kommer att fungera som huvudinsläpp i framtiden) så sätter man upp provisoriska tak. Som skydd för allt som AIK-supportrarna kan tänkas slänga, trodde jag. Kanske det, men huvudsyftet är där skall man ha tillfällig kioskverksamhet tills dess att de permanenta försäljningsplatserna inne i läktaren är klara.

090701_kiosktak

0 kommentarer – kommentera

Vigge Boll

Stänga in på ett säkert sätt? Allt som AIKs supportrar kan tänkas kasta?

Jag antar att det här är ironi.

en vän

ge tillbaka träläktarn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.