Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 26 juni

Det verkar inte vara något större tryck på läkatarbygget för närvarande. Fast det är nog bara som det ser ut. Ståplatssektionen börjar så smått se ut som ståplatssektionen på andra sidan. Oklart för mig är fortfarande hur tillträdet till läktaren skall arrangeras. Det verkar som om det saknas en del av infrastrukturen beträffande den delen. Men man kanske kan leda in publiken via markplan och någon enkel trappa. Eftersom det inte är så många gubbar som arbetar på läktaren tyder jag det som att läget är under kontroll.

090626_staket

Och så här ser läktaren ut från andrahållet. Bilden är tagen från ishallens parkeringsplats.

090626_baksidan
Som en liten bonus lägger jag med en länk till Örebroporten där Projektet Östra Läktaren beskrivs. Enligt denna så kommer den nya läktaren att rymma 1600 ståplatser och 1300 sittplatser.  Den totala publikkapaciteten för Behrn Arena blir därigenom 14.000 personer.

Örebroporten: Spännande affärsläge med stort flöde av människor

0 kommentarer – kommentera

Max

Det där kravall staketet ”förfular” läktaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.