Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Riddez till Djurgården?

Joel Riddez, ÖSKs förre lagkapten och vänsterback, säger till Fotbollskanalen, att han skulle vara intresserad av ett erbjudande från Djurgården, om det är så att hans nuvarande klubb norska Strömgodset måste banta sin spelartrupp. Strömgodset har liksom de flesta andra norska klubbar det kärvt ekonomiskt och måste på ett eller annat sätt få ned sina kostnader. Av Arals kommentar så kan man kanske sluta sig till att här handlar det mera om en höna än om en fjäder. Så snart kanske Djurgården spelar med två ytterbackar från ÖSK.

Fotbollskanalen: Riddez sugen på Djurgården: Klart man skulle lyssna

Riddez sugen på Djurgården: Klart man skulle lyssna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.