Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 22 juni

Det verkar inte ha skett så mycket de senaste dagarna med arbetet på den nya östra läktaren. Den kan ju iofs. bero på att det har varit midsommar ;-). Som vanligt – för att få den bästa upplösningen måste man klicka på bilderna. De som visas oklickade är ordentligt nedskalade.

Östra Läktaren_1 22 juni
När det gäller taket så har det arbetet avstannat helt efter det att man lagt ut de tvärgående ”reglarna”. Antingen väntar man på nytt material eller så prioriterar man annat arbete i dagsläget. Som till exempel att göra ståplatssektionen beboelig. Idag jobbade man med de staketliknande avspärrningar som skall förhindra att tillresta supportrar beblandar sig med lokalbefolkningen.

Östra Läktaren_2 22 juni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.