Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tufft program för Erik Nilsson

Medan en del av hans landslagskamater ännu inte ens synts till på ÖSKs träningar har Erik redan hunnit med tre matcher efter sitt deltagande på miniturnén med Sveriges yngre U21 landslag. Två matcher för Karlslund har det blivit och igår spelade han en timma då ÖSK mötte BK Forward i en kombinerad jubileums- och träningsmatch. Från början var det nog meningen att det skulle vara en jubileumsmatch, men med Forwards utsatta tabellsituation och ÖSKs rätt utglesade A-trupp, blev det mer av träningsmatch över tillställningen.

Tränings- eller om det nu var jubileumsmatchen spelades på Trängen och ÖSK vann rätt programenligt tillställningen med 2-0. I motsvarande match förra året som bara var träningsmatch var det visst Forward som vann, om jag inte missminner mig.

ÖSKs första mål nickades in av Kim Olsen på ett inlägg från Kristoffer Näfver, som pånytt alltså visade sig användbar. Det andra målet gjordes med tre ordinarie matchminuter kvar efter en kombination med de inbytta spelarna Yunus Ismail, Michael Jidsjö och med Pontus Jakobsson som exekutor. Kul för den mångsidige Pontus, som egentligen skulle ha varit mittbacksreserv åt talanglaget då de samtidigt mötte Örebro Syrianska på Örnsro.

ÖSK: 2-0-seger på Trängen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.