Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nedim betalar sig?

Borlängelaget Dalkurd fortsätter sin match mot elitfotbollens div 1. (Till elitserierna räknas ju numera inte bara Allsvenskan och Superettan utan även de två div 1-serierna). För oss örebroare har lagets framgångar ett visst intresse även om det inte förekommer några örebrolag i div 2 Norra Svealand. Nedim Halilovic spelar ju där efter en av årets märkligaste övergångar (Från Dynamo Tirana till Dalkurd). Till att börja med verkar det ha gått lite trögt för Nedim som väl värvats in som målskytt och matchvinnare. Men i de senaste matcherna har han börjat komma med i målprotokollen som matchvinnare.

Förra helgen förlorade Dalkurd sina första poäng, då man spelade oavgjort 3-3 mot Vallentuna BK. Nedim kvitterade Vallentunas 3-2 ledning i den 83:e minuten. I går spelades en tidig seriefinal, då Dalkurd mötte serietvåan Gamla Uppsala (GUSK). Dalkurd segrade med 1-0 efter det att Nedim slagit in vad som skulle visa sig bli trepoängsmålet redan i den 7:e minuten. Därmed har dalkurderna ryckt åt sig en betryggande serieledning efter åtta spelade omgångar.

Nedim på Cypern 2008

Nedim Halilovic på Cypern år 2008.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.