Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Emras exit

I papperstidningen har man dedikerat en sida till material föranlett av Emras avslutade låneperiod (eller hur man nu skall uttrycka det). Uddling, Sjöberg, Arvidsson och Wirström har alla varit engagerade på ett eller annat sätt i sidans tillkomst. Som vanligt är NA rätt sparsam när det gäller att lägga ut motsvarande material på nätet. En del brukar  dock dyka upp senare under dagen – det kanske blir så även i detta fall. Iofs. har jag inget emot att tidningen ger sina prenumeranter och lösnummerköpare en viss fördel framför de som konsumerar tidningens fotbollsnyheter gratis över nätet.

Först ut på nätet denna tisdag är tidningens Lasse Wirström i en krönika betitlad Emra Tahirovic – geni eller dumbom. Lasse är utan tvekan den journalist på NA som har bäst koll på ÖSK och som dessutom bemödar sig att tänka till en extra gång innan han publicerar. Till skillnad mot en del andra av skribenterna på NAs sportredaktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.