Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Barsomryktet lever

Barsom till ÖIS. Ryktet lever fortfarande om man skall tro bloggen Sambadefensiv. För egen del har jag lite svårt att tro att Abgar skulle gå till Örgryte. Om de inte betalar väldigt mycket pengar. Men Fredrikstad borde väl kunna matcha ÖIS ekonomiskt, tycker man. Och rent sportsligt så är väl ändå Fredrikstad (mittlag i Tippeligan) att föredra före den allsvenska superjumbon.

0 kommentarer – kommentera

ÖSKare i exil

Money talks skulle jag kunna tro. ÖIS ska spendera och en yttermittfältare står på listan. Med ett korttidskontrakt kan ÖIS nog locka Abgar med en rikttigt snuskig lön. Han har ju bevisligen haft avsedd effekt förut.

ficedula

De måste lösa honom från Fredrikstad också. Han har väl ett halvt år kvar på kontraktet. Fredrikstad har ekonomiska problem och bantar truppen, men för några dagar sedan sades det, att de ville ha kvar Barsom.

Jag tycker inte att man direkt kan jämföra med situationen då han kom till ÖSK. Då var han kontraktslös och hade ett behov av att åter etablera sig i närområdet. Det steget har han nu tagit och hans strategi borde vara att hitta en karamell som han kan suga ett tag på.

ÖSKare i exil

Abgar Barsom är ju inte bara en spelare utan mer än andra också ett Varumärke med sin akademi och med barsom.com.

Abgar kommer således hamna i Djurgården via sitt riskkapitalbolag som Bosse styr. Detta trots de finansiella problemen Djurgården dras med. Det är helt enkelt för att kunna styrka sin profil som Djurgårdare och därmed sitt varumärke.

Vad får man för odds på den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.