Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 1 juni

Östra Läktaren 1 juni

Jag passade på att ta ett foto på Östra Läkaren när jag var nere på Behrns för att se ÖSK Söder spela mot Lekeberg. På utsidan verkar det inte hända så mycket för tillfället så när som på den skog av byggnadsställningar som håller på att växa upp. En riktig djungel ser det ut att bli. Syftet för denna tillväxt är fortfarande höljt i dunkel (för mig). Det kanske är för det blivande taket trots allt även om jag inte kan få in i min skalle hur de skall kunna bygga taket innan de fått den översta våningen klar. Det är ju från denna som taket skall utgå. Det enda som idag finns på plats är de två trapphusens mynningar. Klicka för bilden för bättre skärpa och mer storlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.