Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Emras hjärteproblem

Allt tyder väl på att Emra spelat färdigt i ÖSK för den här gången. När han inte ens blir inbytt i matchen mot Halmstad inför sin gamla hemmapublik så får man väl dra slutsatsen, att ÖSKs tränare inte ser att han kan bidra med särskilt mycket på planen. Det blev ju Erik Nilsson som fick ta de sista minuterna då Roni Porokara blev utbytt. Tydligare kan väl inte tränarnas preferenser demonstreras.

NA tar upp saken i en artikel i dag på morgonen som mest av allt verkar att vara ett referat av en artikel i HallandsPosten med några egna tillagda kommentarer från Anders Uddling: Emra på väg från ÖSK

I artikeln (Hallandspostens alltså) citeras bland annat Emras hjärteval.
– Jag har fortfarande hjärtat i Halmstad, säger den före detta talangen.

Det var väl ungefär samma sak som han sade, då han återvände på lån till ÖSK i vintras. Hans problem kanske består i att han inte riktigt vet hur hans hjärtas val ser ut. En slags personlighetsklyvning.

Vidare säger han till tidningen:
– Det verkar inte spela någon roll vad jag gör eller hur bra jag är på träningarna, det är Kim som spelar ändå.

För mig verkar det som om  hans insatser på träningarna definitivt har påverkat laguttagningarna. De gånger jag sett Emra träna sedan han kom tillbaka till ÖSK, så har jag fortsatt fått intrycket att han i första hand försöker maska sig igenom träningspassen. Emra har/har haft en sådan enorm talang, att han förmodligen aldrig behövt ta i på träningarna. I matchsituationer har han klarat sig bra ändå. Men nu krävs det mer, vilket han fortfarande inte verkar att ha fattat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.