Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

NA försöker sig på att koka Barsomsoppa

NA har talat med Abgar Barsom, som kanske byter klubb igen. Det ryktas tydligen om att Örgryte skulle kunna vara intresserade. Fast har de råd? ÖSK kunde ju inte erbjuda villkor som var tillräckligt bra för att hålla honom kvar i klubben för två år sedan. Örgrytes finansiella situation lär ju inte vara så bra.

Abgar verkar inte vilja svara varken bu eller bä på Herman Nikolics något vinklade frågor. Annars kan man ju undra varför en sådan här diskussion överhuvudtaget kommer upp. Abgar verkar ju ha gjort väldigt bra ifrån sig i Fredriksstad, så varför inte fortsätta där snarare än att söka sig till ett allsvenskt jumbolag. Ok, framtiden får utvisa vad som sker med Barsom, men att det skulle vara aktuellt med en återkomst till ÖSK i nuläget tror jag inte på.

NA: Abgar Barsom om framtiden: Svenska klubbar har hört av sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.